Fórumok

Fórumok

Helyek

 

"Férfiképek"

Férfiség-képek, Mácsó csávó???

Férfi képek, képtelen férfiak

Háztetők gerincén motorozik, vonat tetején élet-halál harcot vív, mindig jókor van jó helyen, minden pillanatban mintha egy magazin címlapjáról lépett volna le, mindig övé a legjobb nő akit két gyilkosság között boldoggá is tesz, humora ellenállhatatlan, stílusa végletekig letisztult és vonzó. Vagy ráismertek? Neked ki a példa KÉPed? Balotelli az ügyeletes rosszfiú, Adam Sandler a flegma humorzsák, Fluor Tomi a tinilányok bálványa, C. Ronaldo a macsó gólvágó, Steve Jobs az iMan? Ki vagyok és kivé akarok válni? Mi motívál? Mit teszek azért, hogy olyan legyek mint Ők? Gyúrok mint Sámson? Képzem magam, hogy agyban utolérjem Salamont? Pengetek ezerrel, mint Dávid? Mi van ha KÉPtelen vagyok és KÉPtelen mindenre? Mit jelent Isten KÉPére formálódni? – beszélgessünk róla!!

Vannak még kérdéseid? Hozd el és megvitatjuk!

80

 

Thanks God I am a woman!

Női terefere klub a Geni Café-ban!

A nő tetőtől talpig élet, de mi a válasz a gyakorlati kérdésekre?

Egy teázós női cseverészésre hívlak téged, csak nők a nőkkel!

Ideák, karrier, családból hozott minták, egészség, érettség, szexualitás, játék, megfelelés, idő, tetszik - nem tetszik..... és még nem is kérdeztem semmit!

Vannak kérdéseim. Neked is? Szeretném elmondani mit gondolok róla, de kíváncsi vagyok a TE véleményedre: Hogyan legyek vonzó? Mikor vagyok érett egy kapcsolatra? Mikor, meddig és hogyan játszom veled? Udvarolnak, de hogyan fogadjam? Mikor jöhet a szex? Nő és a teste! Lelki egészség! Megfelelés, de kinek? Hogyan kommunikáljam magam neked? ... és a kérdéskör még folytatódik.

Ne hagyd ki, különben hiányozni fogsz a játékból is!

60

 

Csak másban moshatod meg arcod

„Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az „Igazi” nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne „igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.” (Popper Péter)

„Hosszú az út míg a kezem a kezedhez ér.” (Republic)

Még hány randira van szükség, míg megtalálom az „igazit”/”Igazit”?

150

 

Bibliaolvasás örömmel 1.

20

 

Önismereti játékok

20

 

Arcomra írták - színházi előadás

Nemi identitásom az ellenkező nem létezése, ill. közvetlen befolyása által alakul. Mert mi történne, ha csak nők, vagy csak férfiak léteznének a világon?  Kapcsolatok, szavak, gesztusok, hallgatások, amiket a többieknek üzenünk, a mi belső lényünkről árulkodnak, melyek által meghatározhatóakká válunk, akármennyire is menekülünk ettől. Amikor megszülettem, engem Isten az arcomra írt, majd idő közben arcomra írtak valamit mások, vagy esetleg én írtam valamit az arcomra, amivel szeretnék azonosulni. Női, és férfi világ ütközése, vagy egymáshoz simulása, magányban megteremtett belső konfliktusok, erről szeretnénk beszélni. Mi nem tudjuk, milyennek kellene lenni, csak azt, hogy más milyennek szeretne látni. Mi nem akarunk megváltoztatni, csak megmutatni pár vonalat a mai nemi identitás körvonalaiból. Nem akarunk ítélkezést, és elfogadtatni sem semmit senkivel, nem áll szándékunkban mély üzenetekkel dobálózni. Ha valaki magára, vagy másra ismer, az már elég. Ha valaki észreveszi, mi az amit az arcára írtak, vagy amit saját kézzel írt arcára, talán könnyebb lehet majd azt kezelni. Előadásunkban ezen próbálkozások kollázsai láthatóak, hallhatóak, nevethetőek, vagy sírhatóak. Ebben a leírásban pedig megpróbáltam semmit sem mondani.

Szereposztás:

Sanyi – Réka férje, aki talán nem is a férje: Csepei Zsolt

Réka - Sanyi felesége, aki talán már rég nem a felesége: Ivas Hanna

Levente - aki csak olyan nem szeretne lenni, mint az apja: Imecs-Magdó Levente

István - Levente apja, aki sohasem volt olyan, mint a fia: Bajusz Gábor

Bori - aki csak szeretne kilépni bátran a szobájából néha, de így is próbál szép nő lenni. Kár, hogy csak Réka látja: Bajusz Anna

 

Technika: Imecs Tamás
Dramaturg: Bertóti Johanna
Szöveg: Kundera, Garaczi László, Karinthy Frigyes, Sipos Krisztina
Rendező: Sipos Krisztina

60